Dorperkidz

Gezellige, betrouwbare, betaalbare opvang

Over ons

 


Mijn naam is Francisca van der Bent- van Noort en ben geboren op 6 december 1980. Ik ben geregistreerd partner met Yury. Mijn man werkt in de binnenvaart als kapitein. Hij vaart 2 weken op en is dan 2 weken thuis. Ons samengestelde gezin bestaat verder uit; Carmen, mijn bonusdochter. Ook zij is dol op kinderen. Zij is als oppas te vragen als uzelf een keertje weg wil of als uw kind niet meer bij mij in de opvang zit. In de avond oppassen is voor haar geen probleem. Mason, is onze oudste zoon. Hij gaat naar basisschool De Vloedlijn. Een uitbundig en sociaal mannetje. Ryan, is onze jongste. Hij is de sfeermaker met altijd een glimlach op zijn gezicht. 

Als laatste hebben wij 2 hele lieve huiskatten genaamd Moppie en Bella.


Vanaf 1 augustus 2020 ben ik officieel als zelfstandige werkzaam in de Kinderopvang. Onder de naam “Gastouderopvang Dorperkidz” ben ik ingeschreven bij de belastingdienst en Kamer van Koophandel. Ik heb een kinder-EHBO diploma gevolgd via Het Rode Kruis. Dit biedt de gastouders de kans om hun kennis te verbeteren en dit komt weer ten goede aan de kwaliteit van de kinderopvang. Wij beschikken allen over Verklaring Omtrent het Gedrag, afgegeven door het Ministerie van Justitie

Gastouderopvang is een erkende vorm van kinderopvang met strenge kwaliteitseisen. De kinderen worden op een professionele wijze verzorgd en er is veel aandacht voor elk kind apart. Ook in de schoolvakanties kan je ze brengen met uitzondering van onze vakantie in de zomer. Werken met kinderen kost veel energie, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Ik vind het heel fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en nog belangrijker, waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk waar ik elke dag van mag genieten!